Våra Tjänster

Bygg och fastighetsservice

Yttre service

Städservice

Bygg och Fastighetsservice

Vi erbjuder det mesta inom bygg. Alltifrån badrumsrenoveringar till nybyggnation av villor. Våra kunder är både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Vi har skapat ett eget koncept som vi kallar Bosystem. Det innebär att vi går in och totalrenoverar en lägenhet på sex veckor. Vi har renoverat hundratals lägenheter på detta sätt med mycket nöjda kunder.

Byggligan utför våtrumsarbeten i enlighet med BBV, Byggkeramikrådets branschregler för våtrum samt leverantörernas instruktioner. Vi anlitar utbildade och erfarna elektriker och rörmokare som underleverantörer. Dessa är alltid certifierade och följer lagar och branschregler. Vi har alla behörigheter som krävs.

Yttre Service

Vi åtar oss uppdrag såsom yttre städning, gräsklippning, trädfällning, rabatter, snöskottning samt tömning av vindar och förråd. Vi erbjuder också serviceavtal där vi åtar oss uppdrag med ansvar för löpande reparationer och fastighetsskötsel.

Städservice

Byggligans städservice erbjuder hemstädning och flyttstädning. Man kan även få hjälp med exempelvis trappstädning, golvvård, sanering och kontorsstädning.

Behöver vår hjälp?