Våra Tjänster

Bygg och fastighetsservice

Yttre service

Städservice

Bygg och Fastighetsservice

Vi erbjuder det mesta inom bygg. Alltifrån badrumsrenoveringar till nybyggnation av villor. Våra kunder är både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Vi har skapat ett eget koncept som vi kallar Bosystem. Det innebär att vi går in och totalrenoverar en lägenhet på sex veckor. Vi har renoverat hundratals lägenheter på detta sätt med mycket nöjda kunder.

Byggligan utför våtrumsarbeten i enlighet med BBV, Byggkeramikrådets branschregler för våtrum samt leverantörernas instruktioner. Vi anlitar utbildade och erfarna elektriker och rörmokare som underleverantörer. Dessa är alltid certifierade och följer lagar och branschregler. Vi har alla behörigheter som krävs.

Yttre Service

Vi åtar oss uppdrag såsom yttre städning, gräsklippning, trädfällning, rabatter, snöskottning samt tömning av vindar och förråd. Vi erbjuder också serviceavtal där vi åtar oss uppdrag med ansvar för löpande reparationer och fastighetsskötsel.

Städservice

När du väljer Byggligan städservice så väljer du ett företag som levererar trygg service, utbildad och kompetent personal och nöjd kundgaranti! Vår Miljö Policy är att våra tjänster ska utföras med minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi har F-skattsedel, vi är momsregistrerade, vi erbjuder vår personal schyssta villkor och kollektivavtal, vi har ansvarsförsäkring. Skulle något hända i ditt hem som orsakats av oss. Så täcker vår försäkring alla eventuella skador.

Vi lägger stor omsorg vid att rekrytera rätt personal, varje anställd får en intern städutbildning, där städvård och produktkännedom står i fokus. Vi har fasta rutiner i hur vi hanterar nycklar, larmkoder och personuppgifter.

Vi kan förenkla din vardag genom att erbjuda dig
Hemstädning
Fönsterputs
Visningsstädning
Flyttstädning
lokalstädning
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Sanering

Behöver ni vår hjälp?